Privacyverklaring


Privacyverklaring


PRIVACYVERKLARING

Registratie Kamer van Koophandel te Nijmegen KVK d.d. 19-08-2008 onder nummer 09185739.

Met betrekking tot haar dienstverlening verklaart Praktijk Ergotherapie Vera Mölders, in deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door V. Mölders, dat het volgende privacyreglement van toepassing is.
Praktijk Ergotherapie Vera Mölders is de zogeheten verwerkingsverantwoordelijke in de zin van artikel 24 van de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG). Dit houdt in dat de Praktijk Ergotherapie Vera Mölders beslist welke persoonsgegevens worden verwerkt, met welk doel dat gebeurt en op welke manier.
Praktijk Ergotherapie Vera Mölders is de verantwoordelijke voor dat uw persoonsgegevens in overeenstemming met de Wbp en op behoorlijke en zorgvuldige wijze worden verwerkt.

Persoonsgegevens
Praktijk Ergotherapie Vera Mölders verwerkt persoonsgegevens in de zin van artikel 5 van de AVG (beginselen inzake verwerking van persoonsgegevens). Persoonsgegevens zijn alle gegevens die informatie kunnen verschaffen over een identificeerbare natuurlijke persoon. Praktijk Ergotherapie Vera Mölders gebruikt uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres om contact met u te kunnen opnemen als we een vraag hebben over uw aanmelding.

Grondslag van de verwerking en bewaartermijn persoonsgegevens
Praktijk Ergotherapie Vera Mölders moet het gebruik van uw persoonsgegevens kunnen baseren op een van de grondslagen uit artikel 6 van de AVG (rechtmatigheid van de verwerking). Op grond van dit artikel is het onder meer toegestaan uw persoonsgegevens te verwerken voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten ter zake juridische diensten en het beheren van de daaruit voortvloeiende relaties, met inbegrip van het uitvoeren van activiteiten gericht op de vergroting van het klantenbestand.
Als u een contact- of aanmeldformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Beveiliging persoonsgegevens  
Artikel 5 sub 1f van de AVG verplicht Praktijk Ergotherapie Vera Mölders om passende technische en organisatorische maatregelen te nemen om het verlies van persoonsgegevens of onrechtmatige verwerking tegen te gaan. Zo zorgt Praktijk Ergotherapie Vera Mölders ervoor dat uw (persoons)gegevens tijdens verzending zijn versleuteld. En vindt de verzending van (persoons)gegevens via een beveiligde verbinding plaats.


Google Anatlytics  
Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de Website gebruiken en hoe effectief onze Adwords-advertenties bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres) overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacy beleid van Google Analytics. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze de derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen informatie te gebruiken voor andere diensten van Google.

Uw privacyrechten  
U heeft recht op inzage in uw persoonsgegevens (artikel 15 van de AVG) en het recht op correctie van uw persoonsgegevens (artikel 16 van de AVG) en/of verwijdering van uw persoonsgegevens te vragen (artikel 17 van de AVG). Daarnaast heeft u recht op beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens (artikel 18 van de AVG) door Praktijk Ergotherapie Vera Mölders. Tot slot heeft u recht op dataportabilitieit; op uw verzoek zullen wij uw persoonsgegevens overdragen aan een door u gekozen andere organisatie (artikel 20 van de AVG). Als u wilt weten welke persoonsgegevens van u Praktijk Ergotherapie Vera Mölders verwerkt, kunt u een inzageverzoek per e-mail doen. Praktijk Ergotherapie Vera Mölders behandelt uw verzoek binnen 4 weken. Blijkt dat gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn? Dan kunt u een aanvullend onderzoek doen om uw gegevens te laten wijzigen of aan te vullen.

U kunt uw schriftelijke verzoek sturen aan:
Ergotherapie Vera Mölders
Groesbeekseweg 5-7
6585 KE Mook
 
Aanpassing privacyverklaring  
Wij behouden ons het recht voor deze privacyverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen wij op deze website publiceren.

Mook, 24 mei 2018