Niet aangeboren hersenletsel

Behandeling van NAH met ergotherapie

Door niet aangeboren hersenletsel verandert uw situatie. Ergotherapie leert u de situatie te accepteren en controleren, eventueel met hulpmiddelen.

Behandeling NAH

NAH, dat staat voor ‘niet aangeboren hersenletsel’, kan verschillende klachten veroorzaken. Denk aan concentratiestoornissen, vermoeidheid, geheugenverlies, lichamelijke veranderingen of karakterverandering. De problemen lopen enorm uiteen. Ergotherapie kan u helpen de zelfstandigheid en tevredenheid in het dagelijks leven te vergroten.

Ergotherapie en NAH

Wassen, aankleden, koken, boodschappen doen of tuinieren. Het kan voor iemand met NAH tot frustratie leiden. Ergotherapie gaat aan de slag met dit soort problemen en kan u helpen de zelfstandigheid en tevredenheid in het dagelijks leven te vergroten.

NAH laten behandelen

We hebben ruime ervaring in het behandelen van mensen met NAH. We begeleiden vaak aan huis, waardoor al het geleerde direct in de praktijk kan worden gebracht. Bovendien biedt deze werkwijze de mogelijkheid om de partner of andere gezinsleden te betrekken bij de behandeling.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een intakegesprek.