Chronisch moe of chronische pijn?

Chronisch moe of chronische pijn? Ergotherapie kan helpen

Ergotherapie helpt u om de juiste afstemming te vinden tussen belasting en belastbaarheid, onder andere met de Activiteitenweger.

Chronisch moe of chronische pijn

Wanneer u chronisch moe bent of chronisch pijn heeft, zult u uw activiteitenpatroon aan moeten passen. U kunt in die gevallen niet meer zoveel als dat u gewend bent. Structurele overbelasting is dan een valkuil. Maar ook kan het zijn dat u juist te veel inspanning vermijdt uit angst voor pijn of vermoeidheid. Ergotherapie helpt u om de juiste afstemming te vinden tussen belasting en belastbaarheid.

Neem contact op met Ergotherapie Vera Mölders voor meer informatie of een intakegesprek.

Ergotherapie chronisch moe

Samen proberen we inzicht te krijgen in het dagelijks handelen en het dagelijkse activiteitenniveau. Dit kunnen we doen met behulp van de Activiteitenweger, een hulpmiddel waarmee uw belasting overzichtelijk en objectief meetbaar wordt weergegeven over de gehele dag. Hierdoor krijgt u inzicht in uw hoeveelheid energie en hoe u deze verbruikt. Vervolgens bieden we handvatten om belasting en belastbaarheid beter in evenwicht te brengen.

Ergotherapie chronische pijn

Chronische pijn of chronische vermoeidheid is enorm vervelend en uitputtend. Ons advies en de behandeling kan zich ook richten op het aanleren van houdingen en handelingen, volgens de ergonomische principes. Indien nodig adviseren we over de aanschaf en het gebruik van hulpmiddelen.