Huishoudelijk regelement

Huishoudelijk regelement

Inzicht in onze werkwijze

Het doel van dit huishoudelijk reglement is om u inzicht te geven in onze werkwijze en misverstanden te voorkomen.

Openingstijden

Ergotherapie Vera Mölders werkt op afspraak van maandag t/m vrijdag tussen 8:30u – 17:30u.

Bereikbaarheid

U kunt uw ergotherapeut benaderen per mobiele telefoon of email. De contactgegevens kunt u terugvinden op de website, het visitekaartje, afsprakenkaartje of de folder. In verband met het uitvoeren van behandelingen kan niet altijd de telefoon worden beantwoord. Spreek dan de voicemail in en laat uw naam en telefoonnummer achter. Uw ergotherapeut neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Afzeggen van een afspraak

Indien u verhinderd bent voor een afspraak met uw ergotherapeut, meld dit dan tijdig. Afspraken met uw ergotherapeut die niet tijdig (minimaal 24 uur van tevoren) zijn afgezegd, worden geheel of gedeeltelijk in rekening gebracht.

Vergoeding Ergotherapie

Ergotherapie is opgenomen in de basisverzekering. Jaarlijks verzekert uw zorgverzekeraar minimaal 10 uur Ergotherapie. Ergotherapie wordt verrekent met uw jaarlijks eigen risico.

Recht op juiste informatie

Cliënten van Ergotherapie Vera Mölders hebben het recht op goede informatie als iets niet goed is gegaan in de verleende zorg. Bijvoorbeeld als er een fout is gemaakt tijdens de behandeling. De ergotherapeut moet een fout met de cliënt bespreken en hiervan een aantekening maken in het cliëntdossier. Ook moet de cliënt geïnformeerd worden over de kwaliteit van de zorgverlening wanneer een client daarom vraagt.