Over de praktijk

Vera Mölders Ergotherapie Nijmegen – Mook

Ergotherapie Vera Mölders komt bij u aan huis in Nijmegen en omstreken

Vera Mölders Ergotherapie Nijmegen – Mook

Ergotherapiepraktijk Vera Mölders is gevestigd in Medisch Centrum Mook aan de Kon. Julianastraat 3A. Voor ergotherapie komen we in de meeste gevallen bij u thuis, in de regio van Nijmegen en Mook. We bezoeken u thuis in Groesbeek, Heumen, Molenhoek, Milsbeek, Malden, Middelaar en Mook.

Ergotherapie, zo gaan we te werk

Ergotherapie start met een intakegesprek, zodat uw hulpvraag duidelijk wordt. Vervolgens stellen we aan de hand van observaties en testen een behandelplan voor u op. Een behandeling kan de ene keer uit training bestaan, een andere keer is een advies voldoende of is er inzet van ADL-hulpmiddelen nodig. Samen kijken we naar de mogelijkheden die er zijn om u zo lang mogelijk zelfstandig uw activiteiten te kunnen laten uitvoeren.

Ergotherapeut Vera Mölders:

‘Als ergotherapeut ben ik al jarenlang werkzaam in onder andere de eerstelijnszorg, palliatieve zorg en de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Deze branches vragen vanwege hun complexe zorgvragen om een brede kijk, empathie en vasthoudendheid. Eigenschappen die kenmerkend zijn voor mijn manier van werken. Om de best mogelijke zorg te leveren, werk ik samen met andere medische disciplines. Denk aan een orthopedisch instrumentenmaker, logopedisten, fysiotherapeuten of dementiehulpverleners. Ook met eventuele mantelzorgers of familieleden bespreek ik de situatie van de cliënt. Soms vinden zij de zorg belastend, dan denk ik graag mee over oplossingen. Dus hoe complex uw zorgvraag ook is, schroom niet om contact op te nemen.’

Ergotherapiepraktijk Vera Mölders staat ingeschreven bij de Beroepsvereniging Ergotherapie Nederland en het Kwaliteitsregister Paramedici. Ook werkt Vera intensief samen met de opleiding Ergotherapie van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.